maanantai 24. toukokuuta 2010

juhlavaatetta...

On ollut hieman ompelu-inspiraatio hukassa mutta joskos se tästä taas löytyisi.Eli taas kerran on se aika kun pitää  löytää jotain juhlavaatetta kevätjuhliin!Ei muuta kuin kangaskauppaan ja sieltä löytyikin melko laadukkaan tuntuista puuvillakangasta paitoihin ja housuihin.Molemmille pojille siis piti tehdä paidat ja housut,koot:98 ja 140cm,kankaiden ja tarvikkeiden hinnaksi tuli n.30e ja kangasta jäi vielä niin paljon,että saan siitä vielä tehtyä veljen pojallekin housut;tuli hieman halvemmaksi kuin kaupasta ostamalla :)

eli tässä kuva paidoista...ja hihansuusta...Housujen nappi on tytön kappahallista ostetuista housuista(tai siis se varanappi,mikä niiden mukana oli)
tässä paita ja housut(laitan kuvaa vielä kun vaatteet ovat poikien päällä)

...Ja vielä kun saisin tehtyä tytöllekin hameen niin hyvä ois....kankaat olis sentään ostettu,tyttö halusi kukkakangasta ja tylliä!eli oikein tyttömäistä.....

ja ehdinpä vielä ompelemaan kummitädin mopsille "saappaat"ettei pikku tassut kurastu:)
ja juliukselle kevätpipon...
jota hän jo ehti hieman käyttää ja yllätys samantien kuraa täynnä...ja mun pitäis hieman ehtiä harjoittelemaan kuvien ottamista,kun tulee aina niin sumeita kuvia!!!!

2 kommenttia:

  1. Voi miten kauniisti ommellut puvut! Todella siistiä jälkeä!

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka hienoja! Siis niin siistiä jälkeä ja että olet edes ryhtynyt kauluspaitojen ja housujen ompeluun! Vau! Hattua nostan! :)

    VastaaPoista