torstai 18. maaliskuuta 2010

mihin kaikki aika oikein menee???

siis kysynpä vaan,kun tuntuu ettei mitään ehdi tekemään.Mielessä olis vaikka mitä,mut ku aika ei vaan riitä:(
Tällä viikolla olen ommellut ainoastaan meidän eskarilaiselle toppahousuja(eskarilaiselle,mikä rakastaa rikkoa vaatteita,varsinkin polvet housuista on aika kovilla:))Olisin kyllä sellaiset mieluummin kaupasta ostanut,mutta en mistään löytänyt enää toppahousuja;kevätvaatteita olis kyllä ollut(ja mitäköhän niillä vielä tekee?)
Eli sellaiset oli sitten pakko tehdä;enkä usko tekeväni enää uudestaan,oli aikast kova urakka.....ompelua,purkamista....ja muutamat kirosanat....no sain ne housut onneksi lopultakin valmiiksi ja nyt vois siirtyä muihin ompeluksiin.
Housujen päällikankaana on musta ulkoilukangas,vuorin ja päällikankaan väliin laitoin vanukerroksen.(kaikki kankaat jättirätistä)
Lisäksi olen jopa ehtinyt kutomaan (vai neulomaan?)sukat:) lankana oli nalle.......(vyöte on hukkunut johonkin,joten en muista minkä niminen lanka oli;mut kivat raidat siitä tuli ja ihanan pehmoiset sukat:))

5 kommenttia:

 1. Hienot housut tulikin :) Ja niin siististi ompelet. Noissa toppavaatteissa on kauhea työ..

  VastaaPoista
 2. Upeat toppahousut! Melkoinen työ niissä varmasti on ollut!
  Ja nuo sukat ovat kyllä kiva väriset :)

  VastaaPoista
 3. Voi mahoton, hienot housut! Mulla olis kans työn alla ulkoilupuku, tosin en oo saanut vielä muuta kuin kankaita hommattua, Jätti-Rätistä myöskin. Mitäs tykkäät kankaan laadusta?

  VastaaPoista
 4. toppavaatteissa on kyl joo tosi kova työ....
  Tää musta ulkoilukangas,minkä ostin jättirätistä ni oli kyl ihan hyvän laatuinen;siel oli aika vähän niitä ulkoilupukukankaita,laitilassa olis varmaan enemmän:)onnea minna urakkaan,kova työhän nois ulkoiluvaatteissa on mut lopputulos sit palkitsee ja saa ainakin sellasen minkä haluaa:)

  VastaaPoista
 5. ai niin piti vielä lisätä;hieman hymyilytti eilen ku kirjoitin tänne että ei kaupoista löydy ku kevätvaatteita et mitä niillä vielä tekee:)nyt ku ulos kattoo ni kyl se lumi vaa tosi nopeesti sulaa ja vettä on joka paikassa....taitaa toppahousujen käyttö men ensvuoteen:) (luultavasti kun tän kirjoitin,ni huomenna on taas -20astetta pakkasta;) )

  VastaaPoista