keskiviikko 17. helmikuuta 2010

kilpikonnia ja meduusoja....

Huh,huh on ollut niin kova kiire ettei oo ees ehtinyt vilkaisemaan ompelukonetta päin,muutaman tunnin  ku vuorokauteen sais lisää ni oisin hyvin tyytyväinen......eilen ehdin sitten hetkeksi istahtamaan koneen ääreen ja ompelin juliukselle parit paidat......edelleen ne housut odottaa tekijäänsä,noh jos sit huomenna:)

Paitojen kaava on edelleen sama ottobren outo-otus,tää malli on vaan jotenkin niin kiva:)
Ensimmäiseen paitaan pääsi ikasyriltä tilattu sininen pilvitrikoo,johon eteen tuli meduusa applikaatio:)toiseen paitaan tuli kilpikonna applikaatio eteen,kangas on metsolasta tilattu raita joustofrotee,ihanan pehmeän tuntuinen kangas....
Molemmissa kuvissa on jalat irrallisina,laitoin muuten tohon raitapaitaan olalle keltaiset Kam-nepparit,en oo ennen niitä vaatteissa kokeillut,mutta kait ne niissäkin ihan hyvin toimii?jollain kokemusta?

No jos sitä nyt seuraavaks sit sais ne housut jo vihdoinkin tehtyy......pitäis tehä miljoonaa asiaa mut ku aika ei vaan riitä:(

5 kommenttia:

 1. Voi kuinka hienoja! Medusa on mainion näköinen! Ja kilppari niin lutuna! Oletko aplikoinut kaikki nuo kuplat? Vau!

  VastaaPoista
 2. kaikki kuplat on applikoitu,kun se näytti jotenkin niin tyhjältä et oli pakko keksii siihen jotain:).....

  VastaaPoista
 3. Söpöjä :) Tosi siististi tehty. Mä käytän noita KAM neppejä joskus vaatteissa ja toimii hyvin kunhan muistaa laittaa niitä isompia, niiden pienten piikki ei mee kuin ihan ohuista läpi.

  VastaaPoista
 4. Tulin vastavierailulle. Hienoja juttuja sinulla täällä. Kilpikonna on kyllä yliveto. :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat aplikaatiot! tuossa kilpparissa on jotain ihan supersuloista ♥

  VastaaPoista