lauantai 30. tammikuuta 2010

apinoita ja liskoja....

Innostuin taasen hieman aplikaatioita väsäämään;tuloksena parit paidat vaikka mun piti ommella housuja kun niitä tarvittaisiin tällä hetkellä enemmän....no ehkä huomenna saan housuja tehtyä.
Eli tälläinen apina-applikaatio sitten syntyi,raitakangas on tilattu kangastukusta.Kaavana jälleen kerran ottobren-outo otus paita.Kaava on juuri sopivan mallinen meidän juliukselle,ainoastaan nepityksen muutin vain toispuoleiseksi kun alkujaan siinä oli molemmin puolin neppikiinnitys.
Sitten syntyi vielä tälläinen lisko/lohikäärme applikaatio,josta mielestäni puuttuu vielä jotain;ehkä joku juttu liskon päähän?Kankaat on taas kerran kangastukusta ja kaava sama kuin yllä......
Molemmissa applikaatioissa on kädet "irrallaan"
Lisäksi sain jo kauan aikaa suunnitteilla olleen kypärämyssyn(kun en sitten millään ole sellaista kaupasta löytänyt)näitä pitää kyllä tehdä vielä lisää.....Kaavana ottobren-kypärämyssyn kaava,mikä löytyy ottobren sivuilta.
Lisää pipoja,näitä karvamyssyjä vaan on niin kiva tehdä(hieman ne kyllä ahdistaa kun karvaa on suu ja korvat täynnä)eli tällä kertaa syntyi ilves-pipo:)
Laitan vielä myöhemmin kuvaa,missä pipo on juliuksen päässä.On ainakin lämmin pipo:)

2 kommenttia:

  1. Tosi hienoja applikointeja! Mä laittaisin ehkä sen liskon päähän siitä vaaleamman vihreestä korvat tai semmosen irokeesi tupsun :D

    Tuo karvapipo on ihana, mä rakastan kaikkee karvasta :D

    VastaaPoista
  2. juu pitääkin kokeilla minkänäköinen olis korvilla:)Ja kyllä kaikki karvanen vaan on niin ihanan pehmoista ja suloista:)

    VastaaPoista